Velgen - Hoe U De Velgmaat Moet Aflezen

Gepubliceerd jan. 13, 22
6 min read

Aluminium Velgen, Aluminium Autovelgen

Deze weerstand wordt bepaald door de kwaliteit en dikte van de lak. Men kan best gebruik maken van high-end coatings, want deze zijn de beste overeenkomst tussen coating en dikte van de lak. Hebt u tips en/of adviezen nodig? Wij zijn Een goede service en klanttevredenheid staat bij ons hoog in de vaandel.

Op deze wijze kunt u weer met veel plezier gebruik maken van uw mooie auto. U kunt diverse kopen. Ook op onze online velgen shop vindt u diverse velgen voor uw autobanden (banden en velgen kopen). Laat u overtuigen door feiten en niet zomaar een gevoel. Mocht u verder nog vragen hebben? Neem dan gerust contact met ons op.

We zien u graag bij Bandenhandel Someren! - velgen kopen.

Velgen Online - Stalen En Lichtmetalen

De voorbereiding De voorbereiding is essentieel bij het spuiten van uw velgen. Zonder goede voorbereiding is er de mogelijkheid dat de lak niet egaal op de velg komt of dat de lak na verloop van tijd weer loslaat van de velg. De voorbereiding op het spuiten van uw velgen omvat het inkopen van de juiste materialen, het schuren en reinigen van de velgen en het afplakken van de velgen.

Daarnaast voorkomt u hiermee ook dat er nevel van de velgenlak op de lak van uw auto terecht komt. Nadat u de velg van de auto heeft verwijderd, dient u de velgen eerst te reinigen met warm water en wat afwasmiddel. Vervolgens kunt u de velg schuren met een korrel 400 schuurpapier.

Na het schuren van de velg met een korrel 400 schuurpapier gaat u de velg schuren met een korrel 800 schuurpapier. Dit schuurpapier is fijner en verwijdert de krassen van het grove schuurpapier. Na het schuren is het belangrijk dat u de velgen stofvrij maakt met een schone doek, vervolgens reinigt u de velg met reinigingsthinner.

Banden En Velgen Te Koop

Afplakken van de banden Voordat u de velg van uw auto daadwerkelijk gaat spuiten moet u de velg op een ondergrond plaatsen die vuil mag worden. U kunt hiervoor bijvoorbeeld een kartonnen plaat of krantenpapier gebruiken. Om te voorkomen dat er velgenlak op de band van uw auto komt moet u uw band afplakken.

Door de stukjes tape steeds een beetje te laten overlappen vormt u een naadloze cirkel van tape die voorkomt dat er velgenlak op uw band komt. Als alternatief kunt u ook speelkaarten gebruiken, deze kunt u op dezelfde wijze tussen de velg en de band plaatsen. Denk er ook om dat u het ventiel van de band afplakt met schilderstape.

Het spuiten van de velgen van uw auto Er komen in totaal drie soorten lak op de velg van uw auto; een primer (grondverf), de velgenlak (in de gewenste kleur) en een blanke lak. De primer is de laag grondverf die nodig is om de velgenlak goed te laten hechten aan de velg.

Stalen Velgen Met Winterbanden Kopen

Beweeg vervolgens de spuitbus op 30 centimeter hoogte voorzichtig heen en weer boven het oppervlak van de velg. Breng de primer aan in meerdere lagen, laat eerst de ene laag licht drogen voordat u de volgende laag erop spuit - banden en velgen kopen. Zodra de grondverf goed dekt zit er voldoende grondverf op de velg, meestal moet u hiervoor 2 of 3 lagen primer aanbrengen (onderhoud oldtimer).

Alternatieven om uw velgen op te knappen Eventueel kunt u het opknappen van de velgen van uw auto ook geheel of gedeeltelijk uitbesteden. Er zijn meerdere mogelijkheden om uw velgen voor te bereiden op het zelf spuiten of op het laten spuiten van uw autovelgen. Enkele voorbeelden hiervan zijn het laten zandstralen van uw velgen of het laten poedercoaten van uw velgen.

Hierbij worden met behulp van een compressor en perslucht korrels tegen het oppervlak van de velg geblazen waardoor de velg wordt geschuurd. Zandstralen zorgt ervoor dat de velgen een effen oppervlak krijgen zonder vuilresten, hierdoor vormt zandstralen een goede basis voor het spuiten van autovelgen. Wanneer u uw velgen laat poedercoaten, geeft u het opknappen van uw velgen geheel uit handen.

Lichtmetalen Velgen En Banden

Nieuwe Velgen Kopen: Alles Wat Je Moet WetenVelgen & Banden Voor Elke Auto

Vervolgens wordt de velg verhit in een over waarna de poeder smelt en een egale laag vormt over de autovelg.

Velgen Kopen? Zowel Lichtmetalen Velgen Als Stalen VelgenVelgen - Montage

Velgen zijn een accessoire aan je auto die een auto helemaal af kan maken. Of het nou een elegante of juist sportieve velg is, het belangrijkste is dat ze passen bij de bestuurder en de auto. volrubberbanden. Door het brede scala aan velgen bij AST, is er voor ieder wat wils.

Kiezen voor staal of lichtmetaal is echt een persoonlijke keuze. Je geeft je auto meer elegantie, sportiviteit en uitstraling bij de keuze naar lichtmetalen velgen. Het is een design product waarmee je je onderscheid van de rest. Stalen velgen worden veelal gekozen omdat ze onderhoudsvrij zijn ten opzichte van lichtmetalen velgen.

Stel Zelf Je Velgen Samen

In de winter wordt vaker gekozen voor stalen velgen, omdat men bang is dat het pekel op straat de lichtmetalen velgen aan tast. Dit is niet nodig. Lichtmetalen velgen zijn opgewassen tegen winterse omstandigheden. De uitzondering is alleen de gepolijste velgen. Een voordeel van zowel in de winter als in de zomer op lichtmetalen velgen rijden zijn de brandstofkosten.

Lichtmetalen velgen zijn een stuk lichter dan stalen velgen, waardoor je bespaart op de brandstofkosten. Het prijsverschil is tegenwoordig minimaal tussen stalen velgen en lichtmetalen velgen. In sommige gevallen zijn lichtmetalen velgen zelfs nog goedkoper dan stalen velgen. Door het grote assortiment velgen, zowel staal als lichtmetaal, bij AST zul je altijd een keuze kunnen maken om tot de juiste look voor jouw auto te komen.

Nadat de lak van de auto in perfecte staat is gebracht, is het belangrijk om de banden en velgen ook te behandelen. Per slot van rekening zijn dit ook blikvangers van uw auto. Waar men vroeger gelakte, chromen en aluminium velgen had, zien we nu een variëteit aan afwerkingen van velgen en maatwerk van specialisten die zorgen voor vernieuwing in de markt - banden en velgen kopen.

Aluminium Velgen, Aluminium Autovelgen

Of het nu af-fabrieksvelgen zijn, twee - of driedelige velgen, velgen met ongelakte aluminium rand, voor elk type velg hebben wij wel een product dat geschikt is om deze mooi te houden. Ongelakte aluminium velgen kunt u beter niet met velgenreiniger wassen als deze niet hevig vervuild zijn. Daarvoor is er een product zoals metal polish waarmee u ongelakt metaal weer mooi glanzend kunt krijgen - youngtimer onderhoud.

De banden van de auto worden vaak overgeslagen. Het is zonde om mooi gepoetste velgen te zien waarbij de banden vies en uitgedroogd zijn. vergeet daarom niet de banden te reinigen en te voorzien van een bandengel die het rubber beschermt tegen uitdrogen en deze mooi donker maakt - youngtimer onderhoud.De banden van je auto zijn een belangrijk onderdeel van je auto en geven je auto ook net dat stukje uitstraling. Belangrijk voor deze uitstraling is dat de velgen goed worden onderhouden en schoon zijn. De beste methode om je velgen te reinigen is door gebruik te maken van warm water, een biologische shampoo die goed afbreekbaar is, een spons naar keuze en eventueel kan je ook gebruik maken van een borstel.

Meer van Autoscout24

Navigation

Home

Latest Posts

Oz Racing Velgen

Published May 24, 22
7 min read

Specialist In Elektrische Scooters

Published May 15, 22
7 min read